Tankerne bag mit bryllup

I denne måned på Petit Podium, har jeg skrevet et indlæg om tankerne bag mit bryllup. Nærmere bestemt, hvordan vielsen skulle foregå, så den føltes så personlig som mulig.

Ikke ulig så mange andre, valgte vi at vies i det fri og inkorporere nogle elementer fra kirkebryllupper, som særligt taler til os. Resultatet kan du se HER.

Billede fra August 2010

 

ENGLISH
A picture from my wedding in August 2010.

 1. Betina, Styled Our Way skriver 05. maj, 2012 kl. 10:17

  Jeg læste det i går, og dine tanker omkring det er så fine. Jeg er selv tilpas feministisk anlagt til at jeg ved flere anledninger har tænkt “der er ikke nogen der skal give mig væk”, men dine tanker omkring det fik mig til at se det på en helt ny og meget smuk måde.

  • Ann-SophieC skriver 05. maj, 2012 kl. 11:46

   Nå, hvor spændende, Betina. :) Generelt er jeg bare fortaler for, at man skal vælge det, som føles mest rigtigt for een selv, og som har betydning for en. Men altså, det kan godt anbefales at have sin far at knibe i hånden, når ens knæ begynder at skælve på vej hen mod det meget vigtige ‘ja’ ;)

 2. Katrine // Køkkenkalas skriver 05. maj, 2012 kl. 2:10

  Læste også dit indlæg i går, men måtte simpelthen lukke skærmen på den bærbar og koncentrere mig om noget helt andet for de trillende tårer ikke skulle blive til massiv gråd. Hvor var det bare smukt, smukt, smukt! Graviditetshormonerne her kunne slet ikke klare din maleriske gengivelse til tonerne af youtube-klippet. Det lyder som om i havde et ovenud sublimt bryllup og lige efter jeres hjerter – hvem drømmer ikke om det :-)

  • Ann-Sophie skriver 06. maj, 2012 kl. 11:29

   Årh, Katrine, hvor er du sød! Sikke en dejlig kommentar.. den gik lige i hjertet på mig <3 Det var også en helt fantastisk dag, som jeg ville ønske, jeg kunne opleve igen.. virkelig.

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *