Stofbleer fra The Organic Company

Noget af det babyudstyr, jeg har været særligt glad for, er disse store, bløde stofbleer fra Organic Company i økologisk bomuld. De findes i et væld af uimodståelige farver, alt fra sort til lyserød, hvor vi fyldte godteposen med alskens pastelfarver, naturligvis inspireret af disse kulørte katte.

En lille, effektfuld note til værelsets tema :)

Stofbleer fra The Organic Company – strikket Eiffeltårn fra Oeuf NYC

ENGLISH
I love the big, colourful cloths in organic cotton from The Organic Company. Perfect for a touch of Tim Walker! 

 1. City Chic skriver 11. maj, 2012 kl. 4:51

  Dem har vi også nogen af – det er favorit stofbleerne :)
  Hvor der din bunke skøn ud.

  • Ann-SophieC skriver 11. maj, 2012 kl. 5:47

   Ja, de er altså virkelig lækre :) Og holder sig bløde længe!

 2. Likaa skriver 13. maj, 2012 kl. 11:56

  Suk, havde skrevet en længere kommentar, men den blev aldrig sendt videre.. Nåh, men jeg prøver igen: Super sødt tårn på billedet. Selvom jeg hverken er mor eller gift nyder jeg at følge med på PP. Rigtig godt og kæmpe arbejde, I har været igennem – fantastisk flot! Jeg blev meget rørt, da jeg læste om dit bryllup og meget forelsket i din kjole – du skrev at du havde fundet den på ebay, må jeg spørge om hvilke søgeord du anvendte dengang?

  Bedste hilsner
  Lika

  • Ann-Sophie skriver 13. maj, 2012 kl. 1:25

   Hej Lika,

   Tusind, tusind tak for din søde kommentar. Den gjorde mig virkelig glad. (Og ja, er det tårn ikke for kært? Jeg er dybt verliebt i det..)

   Og tak af hjertet for dine søde ord om mit bryllup. Det glæder mig meget, at du kunne lide det <3
   Dengang jeg fandt min kjole, søgte jeg vist på "Alberta Ferretti 42 (som er min italienske kjolestørrelse)" – noget jeg gjorde dagligt i ca. 4-5 måneder, og pludselig en dag var heldet med mig, og jeg fandt kjolen til et par tusind kroner, to måneder inden den store dag. Nogle gange har man vist bare lov at være heldig :)
   Igen tak for din søde kommentar. Håber du får en dejlig søndag!
   Kærligst,

   Ann-Sophie

 3. Lika skriver 14. maj, 2012 kl. 2:26

  Wauw, det var da viildt heldigt. Du må da enten have haft en rigtig god plan B eller bare nerver af stål :) Men den er så smuk(!) så det var hele ventetiden værd. Takker for info, tænker at indlede samme jagt, hvem ved hvad der dukker op :)

  Bedste hilsner
  Lika

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *